Naar overzicht 02-02-2023

UPDATE: HIPIN en KPN EEN MKB Desktop Integratie

Op woensdag 8 maart 2023 worden de nieuwste versies (v4) van HIPIN en KPN EEN Desktop Integratie officieel gereleased. In de nieuwe versies is het doorverbinden een stuk eenvoudiger geworden.

De update (v4) van KPN EEN Desktop Integratie/ HIPIN

Met de update (v4) van KPN EEN Desktop Integratie en HIPIN brengt KPN een compleet vernieuwde applicatie. Hier zit onder andere een softphone in, ondersteuning voor Microsoft Teams en uitgebreidere integraties met CRM-pakketten.

Ook het doorverbinden is verbeterd in de update (v4)

Uit onderzoek kwam naar voren dat het doorverbinden van gesprekken veel stappen kost. KPN heeft daarom het hele proces opnieuw bekeken en heeft het aantal stappen om door te verbinden verder terug kunnen dringen en het tegelijkertijd ook duidelijker gemaakt. Een mooie verbetering dus!

De v4-versies van beide applicaties zijn op 8 maart beschikbaar. Op woensdag 29 maart 2023 zal deze optionele update verplicht worden en zal de oude versie van HIPIN en KPN EEN MKB Desktop Integratie niet meer werken. Het is dus belangrijk dat je vóór 29 maart de update uit voert en overstapt naar de nieuwste versie, om gebruik te blijven maken van de applicatie.

De downloadlink hiervoor zal 8 maart 2023 per mail naar de klanten verstuurd worden en zal in dit bericht toegevoegd worden.

Via de onderstaande links naar de Kennisdatabase vind je productinformatie met alle nieuwe en oude functionaliteiten van zowel KPN EEN Desktop Integratie als HIPIN:

De KPN Desktop Integratie v4 maakt gebruik van nieuwe IP-adressen. Wanneer jullie op basis van IP-adressen verbinding maken, dien je de IP-adressen toe te voegen of te wijzigen. Houd ook rekening met mogelijke whitelisting in reeds bestaande firewall configuraties. Hieronder een overzicht van IP-adressen die de huidige IP-adressen vervangen:

DienstHuidig IP adresNieuw IP adres
KPN Desktop Integratie89.146.63.182145.128.246.163
KPN Desktop Integratie89.146.63.181145.128.246.164