Bescherming en awareness.

Investeer in cyber security voor een veilige organisatie met ruimte voor menselijkheid.

Hackers, ransomware en gelekte gegevens: de angstaanjagende verhalen over cybercriminaliteit vliegen je om de oren. Wil jij ook goed beschermd zijn? Cyber security loopt als een rode draad door de dienstverlening van 2BE IT.

Cyber security is een verzamelnaam voor alle maatregelen die je neemt om je organisatie te beschermen tegen cybercriminaliteit. Het is een brede term, en omvat alles van datafragmentatie en antivirussoftware tot trainingen en wachtwoordbeleid voor medewerkers.

Belang van goede cyber security

Een cyberaanval heeft grote financiële en emotionele gevolgen. Een hacker kan data gijzelen, persoonsgegevens doorverkopen of complete IT-systemen plat leggen. En hij heeft slechts één digitale deur nodig om in te breken. Geen wonder dus dat steeds meer bedrijven slachtoffer worden. De gevolgen zijn vaak rampzalig. Bedenk maar eens wat het voor jouw organisatie betekent als je dagen of zelfs weken offline bent.

Cyber security van 2BE IT

Maatregelen op het gebied van cyber security bestaan uit twee categorieën: het beschermen van je IT-systemen en het creëren van bewustwording. De moderne werkplekken van 2BE IT zijn altijd beveiligd volgens de nieuwste kennis in cyber security. We zorgen dat je veilig bent én veilig blijft. Daarnaast geven we advies en trainingen om medewerkers voor te lichten over de risico’s.

Benieuwd of jouw organisatie voldoende beschermd is tegen hackers? 2BE IT organiseert een pen test (ook wel penetratietest) om dat te onderzoeken. We proberen digitaal in te breken in je organisatie om zwakke plekken te signaleren. Zo weten we gelijk waar werk aan de winkel is.

KLANTEN AAN HET WOORD

“Zeer tevreden over de dienstverlening. Er wordt snel geschakeld wanneer dat nodig is en het is gewoon heel fijn om één aanspreekpunt te hebben voor alle telefoniezaken.”

ADC ArcheoProjecten

“Met 2BE IT hebben we alle telecomzaken onder één dak met één aanspreekpunt. Heerlijk.”

TÜV Rheinland

“Super dienstverlening. Niks is te gek. We zijn zeer tevreden. Kernwoorden zijn: Flexibel en overzichtelijk. Alles in een.”

Veld Koeltechniek

“De implementatie van vaste telefonie voor ons nieuwe kantoorpand is snel en vlekkeloos verzorgd. Dankzij de deskundigheid en flexibele instelling van 2BE IT is ook de portering van onze mobiele abonnementen naar het KPN-netwerk naar volle tevredenheid verlopen.”

Denham

“We kregen direct eerlijk advies. Daarom kozen we voor 2BE IT en blijven we dat doen. Superservice!”

Peer Groep

“2BE IT heeft ervoor gezorgd dat al onze communicatie vlekkeloos verloopt.”

BRiNK

“Na een zorgvuldige analyse door 2BE IT hebben wij precies de oplossing gekregen die we wilden.”

Hanselman Groep

“Wij maken gebruik van de vast-mobiel-integratie. Deze oplossing is zeer goed geïmplementeerd door 2Mobile. Voordelen: minder hardware, werkt altijd, beter bereikbaar, zeer flexibel. Een zeer mooie oplossing voor ons als bedrijf.”

BTI

“Meedenken voor de juiste oplossing.”

Talking English

“Goede service.”

Usoft

“Ik beveel ze aan vanwege het prettige contact en het meedenken. Ze hebben me op bepaalde dingen gewezen die ik eerder niet wist, ze zijn altijd vriendelijk en helpen altijd. Alles was zoals afgesproken.”

EVI Facilities

“Een man een man, een woord een woord.”

McWorks B.V.

Contact

IT-oplossingen zijn onze passie, waarbij menselijk contact centraal staat. Denk jij er ook zo over? Dan praten we door onder het genot van een bak koffie en een persoonlijk gesprek? Bel of mail Vincent Malda.

0318 763 763 Mail mij

LAATSTE NIEUWS

Overheid waarschuwde dit jaar al 300 bedrijven vanwege cyberdreiging

Het Digital Trust Center (DTC), onderdeel van het ministerie van EZK, heeft in 2021 al bijna 300 bedrijven direct gewaarschuwd voor een ernstige cyberdreiging.

‘Security by Design’ als strategie

Security is voor datacenters altijd al een speerpunt geweest. Het zorgt er immers voor dat niet iedereen zomaar bij de servers kan komen.

  • Overheid waarschuwde dit jaar al 300 bedrijven vanwege cyberdreiging

    Het Digital Trust Center (DTC), onderdeel van het ministerie van EZK, heeft in 2021 al bijna 300 bedrijven direct gewaarschuwd voor een ernstige cyberdreiging.

  • ‘Security by Design’ als strategie

    Security is voor datacenters altijd al een speerpunt geweest. Het zorgt er immers voor dat niet iedereen zomaar bij de servers kan komen.