Flexibel en
veilig.

Altijd en overal beschermd werken met de moderne werkplek.

Ben jij ook zo klaar met al die IT-brandjes blussen? Wil je dat iedereen in je organisatie gewoon veilig en effectief kan werken, waar dan ook? Dan is het tijd voor een moderne werkplek.

Een moderne werkplek begint bij het opstarten van je computer of laptop. Je logt in met je gebruikersnaam en wachtwoord of pincode. Vervolgens kun je direct al je applicaties, e-mail en software gebruiken. Gewoon lokaal en zonder afhankelijkheid van servers of een VPN. Je werkplek is volledig geautomatiseerd en je hoeft verder nergens aan te denken. Een moderne werkplek is digitaal ingericht en te bereiken vanaf elk apparaat, thuis en op kantoor.

Overstappen naar de moderne werkplek

De moderne werkplek is de toekomst van IT. Systemen zijn altijd bereikbaar, zelfs tijdens een update. Doordat de moderne werkplek in de cloud staat, is je gevoelige bedrijfsdata bovendien altijd veilig opgeslagen.

Moderne werkplekken van 2BE IT

Grote IT-partijen kiezen vaak voor eenvormig ingerichte moderne werkplekken. Bij 2BE IT vinden we dat jouw werkplek pasklaar moet zijn. Daarom kies je bij 2BE IT zelf wat je nodig hebt. Van de juiste hardware en software tot een betrouwbaar netwerk: wij regelen het allemaal.

2BE IT staat klaar voor advies, inrichting en proactief beheer. Jouw moderne werkplek breng je bij ons onder tegen een vast bedrag per maand. Wij zorgen dat je alles hebt om te groeien. Laat de techniek maar aan ons over.

REFCASES

  • P. VAN DEN BERG B.V. – Altijd in contact met snel internet

    Wij vragen, 2BE IT draait!

  • VELD KOELTECHNIEK – Overal ter wereld aan het werk

    Geen vraag is te gek bij 2BE IT: de juiste partner met kennis van zaken.

Contact

IT-oplossingen zijn onze passie, waarbij menselijk contact centraal staat. Denk jij er ook zo over? Dan praten we door onder het genot van een bak koffie en een persoonlijk gesprek? Bel of mail Vincent Malda.

0318 763 763 Mail mij

LAATSTE NIEUWS

‘Derde van Nederlandse organisaties niet voorbereid op cyberaanvallen en datalekken’

Onderzoek van NTT Data wijst uit dat er bij 31 procent van de Nederlandse organisaties geen protocol aanwezig is in het geval van een cyberaanval of datalek.

  • ‘Derde van Nederlandse organisaties niet voorbereid op cyberaanvallen en datalekken’

    Onderzoek van NTT Data wijst uit dat er bij 31 procent van de Nederlandse organisaties geen protocol aanwezig is in het geval van een cyberaanval of datalek.