Naar overzicht 03-06-2022

Telecomleverancier biedt telefonie en IT onder één dak

De Edese telecomleverancier 2Mobile Consultancy levert nu ook IT-diensten onder de naam 2BE IT. De nieuwe bedrijfstak functioneert als een telecomaanbieder, met het aanbod van een IT-bedrijf.

Met 2BE IT ontwikkelt 2Mobile Consultancy zich van telecomspecialist tot allround telecom- en IT-leverancier. Meestal gebeurt dat andersom. Daardoor heeft 2BE IT een unieke visie en positie in de markt. Telefonie is bij het bedrijf geen bijzaak, maar is geïntegreerd met de geïmplementeerde IT-oplossingen.

IT-diensten met een telecomvisie

In tegenstelling tot veel IT-bedrijven zijn ze bij 2BE IT gewend om met maandelijkse contracten en pakketprijzen te werken. In de telecom is dat de standaard werkwijze, maar in de IT nog niet. “Uurtje factuurtje past dus niet bij ons”, vertelt consultant Vincent Malda. “We houden het liever overzichtelijk. Met vaste bedragen per maand voor producten én onderhoud kom je bij ons niet voor verrassingen te staan.” 

Maximale flexibiliteit, minimale zorgen

Flexibel en veilig werken is voor steeds meer bedrijven het uitgangspunt: werken waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Om dat mogelijk te maken zijn goede IT en telefonie nodig. De missie van 2BE IT is om organisaties daarin te ontzorgen. Wat Vincent betreft is er voor elke situatie een slimme telefonie- of IT-oplossing te vinden. “Of je nu telefonisch bereikbaar wil zijn op een tropisch eiland of moet werken op een drukke thuisverbinding.”

Maximale ondersteuning is misschien het uitgangspunt, maar toch weet Vincent dat de meeste bedrijven ook graag vinger aan de pols houden. “We zijn dan ook geen standaard IT’ers.” Consultants van 2BE IT leggen in Jip-en-Janneketaal uit wat er moet gebeuren, waarom en hoe. “Natuurlijk wil je weten wat er speelt op het gebied van IT in je organisatie. Wij maken het begrijpelijk voor je.” 

Vast-mobiel-integratie, moderne werkplekken en meer

2Mobile Consultancy focust zich vooral op efficiënte en simpele telecomoplossingen en internetverbindingen, zoals vast-mobiel-integratie. Met 2BE IT komt daar een groot aanbod bij. Het bedrijf gaat zich onder andere richten op connectivity, implementatie en onderhoud van moderne werkplekken.

Twee werelden komen samen bij 2BE IT: de werkwijze van een telecomaanbieder en het aanbod van een IT-bedrijf. Onder één dak, voor een vast bedrag en met een vast aanspreekpunt. “Wij maken organisaties wendbaar en klaar voor de toekomst, zonder gedoe.”

BRON: https://itchannelpro.nl/telecomleverancier-biedt-telefonie-en-it-onder-een-dak/